U poznatoj zagrebačkoj slastičarni Magnolia predstavljen je novi koncept „Cakes & bubbles“. Koncept je zamišljen je kao druženje u večernjim satima u ugodnom chic ambijentu terase Magnolia uz vrhunski slatki ili slani zalogaj te ledeni prosecco. Bogata ponuda originalnih i jedinstvenih okusa zadovoljava i najzahtjevnija nepca, a doživljaj ljetnih večeri upotpunjava osvježavajući prosecco.

Zonin Prosecco najprodavanije pjenušavo vino na svijetu, zasluženo nosi titulu broj 1. Tradicijom proizvodnje u Italiji od 1821. godine. Prosecco ICE, koji je serviran gostima, punoću okusa postiže serviranjem uz 4 kockice leda i kriškom limete. Blaga pjenušavost, bogat, mirisan, svjež i voćan bouquet izvrsna su kombinacija uz neodoljive Magnolia slastice!

U velikom društvu prijatelja, partnera i gostiju uživalo se u Zonin Proseccu ICE uz Magnolija slane i slatke zalogaje. Tijekom cijelog ljeta u konceptu „Cakes & bubbles“ u slatkom kutku u srcu Zagreba  mogu uživati svi posjetitelji. Magnolia je IT mjesto zagrebačkoj društvenog života, a uz novu ponudu i Zonin Prosecco ljetne većeri će biti ledeno dobre!