Pozivamo te da sudjeluješ u našem Instagram nagradnom natječaju i osvojiš Ritter sport čokoladu i Oranginu.

Ipak smo mi prava sportska čokolada i pratimo naše sportaše i na Olimpijskim igrama  u Tokiju.

Osvježi se Oranginom i zasladi Ritter sport čokoladom! Tvoj zadatak je jednostavan. Budi kreativan i opiši koji Olimpijski sport ti najviše odgovara  uz koju Ritter sport čokoladu.

Što trebaš napraviti?

 • Zapratiti (follow) @Rittersport_adria  službeni Instagram profil
 • Zapratiti(follow)  @Oranginaadria službeni Instagram profil
 • Lajkaj objavu nagradnog natječaja
 • Budi kreativan/a i opiši koji Olimpijski sport ti najviše odgovara uz koju Ritter sport čokoladu
 • Tagiraj barem 1 osobu koja ti uvijek pomaže osvojiti nagradu

Nagradni natječaj počinje u subotu 24.srpnja 2021. s početkom Olimpijskih igara i traje do nedjelje 08. kolovoza 2021. u 23:59 sati.

Žiri će odabrati najkreativniji odgovor 09. kolovoza 2021., a objava dobitnika bit će najkasnije do 10.kolovoza 2021.  do 17 sati na Rittersport_adria Instagram profilu.

Pravila natječaja pročitajte u nastavku.

Pravila nagradnog natječaja

 „UZ RITTER SPORT ČOKOLADE i ORANGINU,  PRATI NAŠE SPORTAŠE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA“

Članak 1.

PRIREĐIVAČ

Instagram ne sponzorira, administrira niti na bilo koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije niti na koji način povezana.

Priređivač natječaja pod nazivom „UZ RITTER SPORT ČOKOLADE i ORANGINU,  PRATI NAŠE SPORTAŠE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA “  je Obala grupa d.o.o. , Planinska 13, 10 000 Zagreb

 

Članak 2.

TRAJANJE I SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj priređuje se u razdoblju od u subotu 24.srpnja 2021. s početkom Olimpijskih igara i traje do nedjelje 08. kolovoza 2021. u 23:59 sati.. na Instagram profilu Rittersport_adria    https://instagram.com/rittersport_adria/

Svrha nagradnog natječaja je promocija Instagram profila Ritter sport Adria i Orangina adria

Članak 3.

UVJETI I PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Instagram, osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je:

 • Zapratiti (follow) @Rittersport_adria  službeni Instagram profil
 • Zapratiti(follow) @Oranginaadria službeni Instagram profil
 • Lajkaj objavu nagradnog natječaja
 • Budi kreativan/a i opiši koji Olimpijski sport ti najviše odgovara uz koju Ritter sport čokoladu
 • Tagiraj barem 1 osobu koja ti uvijek pomaže osvojiti nagradu

Članak 4.

NAČIN UPOZNAVANJA S PRAVILIMA

Prije početka priređivanja natječaja, pravila istoga biti će objavljena na internet stranici www.obalagrupa.com

Članak 5.

FOND NAGRADA

Fond nagrada sastoji se od:

3  nagrade x   1 kg Ritter sport čokolada

1 x Orangina 0,5l

( vrijednost jedne pojedinačne nagrade iznosi 315,75  kn)

Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

 

Članak 6.

ODABIR POBJEDNIKA

Žiri će odabrati najkreativniji odgovor 09.08.2021. iz baze svih prijavljenih do 08.kolovoza 2021. u 23:59.

Organizator pridržava pravo ukloniti neprimjereni ili uvredljivi sadržaj. Autoru takvog sadržaja onemogućit će se daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Moguće troškove sudjelovanja (pristup internetu) snose sudionici nagradnog natječaja. Smatra se da svaki sudionik sudjelovanjem potvrđuje da je upoznat s ovim pravilima nagradnog natječaja i uvjetima sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Članak 7.

OBJAVA DOBITNIKA

Organizator  natječaja će najkasnije do 10.08.2021. u 17h objaviti dobitnike nagrada na službenom Rittersport_adria Instagram profilu.
Dobitnik mora u roku od 7 dana od objave dobitnika poslati svoje osobne podatke organizatoru i to putem privatne poruke na Instagramu: ime, prezime, adresu i mjesto prebivališta i datum rođenja. U slučaju da dobitnik organizatoru ne pošalje potrebne podatke, izgubit će pravo na nagradu, a nagrada se neće dodijeliti. U slučaju da poslani osobni podaci dobitnika nisu potpuni, organizator može odbiti dodijeliti nagradu.

Članak 8.

NAČIN PREUZIMANJA NAGRADA, IDENTIFIKACIJA DOBITNIKA

Nagrade dobitnik preuzima na adresi organizatora Obala grupa d.o.o., Planinska 13, Zagreb .Troškovi dostave nagrade na kućnu adresu nisu uključeni u vrijednost nagrada. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik potpisuje zapisnik o preuzetim nagradama. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od primitka obavijesti o dobitku. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. Ako dobitnik ne preuzme nagradu u navedenom roku biti će ponovno obaviješten i nagrade će moći podići u roku 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

 

Članak 9.

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA SUDIONIKA NAGRADNOG NATJEČAJA

Sudionici nagradnog natječaja ovlašćuju organizatora da, do opoziva sudionika, obrađuje osobne podatke sudionika natječaja, u svrhu obavještavanja o nagradnom natječaju. Organizator se obvezuje da osobne podatke neće slati trećim osobama, osim ako je to potrebno radi provođenja nagradnog natječaja.

U skladu s važećim propisima  o zaštiti podataka, dobitnik ima pravo na pristup i potvrdu od Obala grupe d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, ima pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

 

Članak 10.

ODGOVORNOST

Organizator ne preuzima odgovornost za: – bilo kakve posljedice nastale uslijed pogrešne upotrebe ili zloupotrebe uvjeta nagradnog natječaja od strane sudionika u nagradnom natječaju ili trećih osoba.

 • neželjene posljedice koje su sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju, – (ne)funkcioniranje društvene mreže Instagram na stranici Rittersport_adria te posljedice (ne)funkcioniranja, bez obzira na razloge (ne)funkcioniranja, – (ne)točnost podataka koje pošalju sudionici u nagradnom natječaju.
 • Organizator se obvezuje da će podatke obraditi i čuvati u skladu s važećim propisima i zakonima.

Članak 11.

ZAVRŠNE ODREDBE

Sudionici nagradnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe protiv organizatora povezane sa sudjelovanjem u nagradnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u kreativnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja).

U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Instagram profilu, i drugo.

Sve pritužbe i reklamacije sudionika natječaja rješava organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavijestiti sudionika natječaja. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Organizator pridržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u nagradnom natječaju. O svim promjenama i novostima organizator će sudionike obavijestiti na Instagram stranici Rittersport_Adria. i na web adresi https://www.obalagrupa.com   Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

Za priređivača

Obala grupa d.o.o.

 1. srpanj 2021.