Copperhead Gin

Copperhead donosi alkemičarevu povijest gina natrag  u prvi plan. Stoljećima su alkemičari tražili svoj ‘Elixir života’, način kako produžiti život do vječnosti. Medicinski učinak  bobica smreke, koje su baza svakog gina, poznat je odavnina i bio je vrlo popularn proizvod kao lijek.

Copperhead je izrađen u autentičnim bakrenim posudama. Svaka destilacija se izvršava sa strašću i visokom razinom stručnosti. Pri destilaciji se koriste organske biljke. U tom procesu biljke se zagrijavaju i ispuštaju svoje kompleksne prepoznatljive arome.  40%  Copperhead gin ima prepoznatljiv dominantan okus smreke s daškom okusa citrusa što ga čini vrlo mekanim i suptilnim.

Aperitiv, digestiv ili energetiv?

Copperhead Gin podržava priču alkemista s tri mješavine. Mješavine je stvorio ljekarnik Yvan Vindevogel, koristeći svoju stručnost na području medicine i dodataka prehrani. Mješavine generiraju funkcionalni i aromatski učinak G & T-u. To su biljni i voćni ekstrakati koji daju dodatnu dimenziju G & T-u. Prvo se globalni okus redefinira, a sve mješavine generiraju funkcionalni efekt za potrošača. Dodavanjem samo 4 kapi, dobit ćete izuzetno funkcionalni učinak: aperitiv, digestiv ili energetiv. Vi postajete svoj alkemičar!

POSTANI SAM SVOJ ALKEMIČAR!

Alkemičarev gin

Tijekom ljeta 2013, strastveni farmaceut, Yvan Vindevogel, biva  inspiriran člankom o fascinantnoj priči gina. Zaintrigiran medicinskom pričom napitka i snažnom poveznicom s njegoveom profesijom dobija inspiraciju. Uvijek u potrazi za novim izazovima, Yvan je želio kreirati iskustvo za potrošače. Ne samo običan gin i tonik, nego  onaj u kojem sam postaješ alkemičar. Naprotiv trenutnim trendovima,  nastaje gin  Copperhead po uzoru na  najbolje London Dry ginove, vraćajući gin natrag korijenima. Različiti sastojci su korišteni pri kreiranju Copperhead gina.  Tijekom mjesečnog procesa, kreirane su različite serije  u potrazi za savršenim balansom. Na kraju je izabrano 5 sastojaka: bobice  smreke, karadamom, anđelika, sjemenke korijandera i korica naranče.

Premium brend

Copperhead  je pozicioniran među super premium brendove. Za odabir sastojaka Copperhead gina odabire se najbolja kvaliteta s čistim biljkama za kreiranje gina u stilu london dry gina. Ne samo gin, nego i boce daju vrijednost potrošaču. Poseban dizajnerski tim postavljen je za dizajniranje Copperhead boce. Tijekom mjeseci rada na slaganju različitih povijesnih elemenata zajedno u jednu bocu, rezultat je očaravajuć.

Ulistanja koja su ponos Copperheada:

1.°) Gibson (London) (top 50 barova u svijetu)
2.°) Nightjar (London) (top 50 barova u svijetu)
3.°) Dorchester u Londonu ***** hotel
4.°) Connaught u Londonu ***** hotel
5.°) Hemmingway u Wimbledonu
6.°) Zračna luka u Dubaiju
7.°) Great Gatsby Theatre u Londonu
8.°) Ritz Pariz

Perfect serve

Komercijalno serviranje:

Klasika
Tonik: Franklin & Sons Natural Indian tonic water
Biljke: korica naranče (ili grejpa) i  list korijandera

Gornje serviranje s mješavinom:

Aperitiv
Tonik: Franklin & Sons Sicilian lemon tonic
Biljke: narančina kora i sechuan kreda

Digestiv
Tonik: Franklin & Sons Sicilian lemon tonic
Biljke: đumbir i korica naranče

Energetiv
Tonik: Franklin & Sons Natural Indian tonic water
Biljke: korica limuna + sušena brusnica

Copperhead Black Batch

Gospodin Copperhead bio je oduševljen bazginim drvetom i pričama o čarobnjaštvu, zaštiti i produljenju života koje ga okružuju te je upotrijebio crne bobice grma Sambucus Nigra kako bi stimulirao imunološki sustav.
Ova izvrsna inačica originalnog recepta Copperheada, pažljivo balansirana s crnim cejlonskim čajem, ugodno će iznenaditi vaša osjetila.

Black Batch sadrži 5 originalnih Copperhead Classic sastojaka + crni cejlonski čaj i bobice bazge.

Copperhead The Gibson Edition

U suradnji sa svjetski poznatim barmenom Marianom Bekeom iz Gibson bara u Londonu, Copperhead gin lansirao je treću varijantu unutar uspješnog brenda. The Gibson Edition pridružit će se uspješnim varijantama Classic i Black Batch.

The Gibson Edition jedinstveni je ukusni gin koji sadrži 5 originalnih Copperhead biljaka: borovicu, sjemenke korijandera, kardamom, angeliku i narančinu koru. Osim toga, sadrži destilate dodatnih 13 pažljivo odabranih tradicionalnih začina uključujući: muškat, papar, kasiju, lovorov list, đumbir, piment, komorač i sjemenke kopra. U konačnici je dodan i osam godina star genever kako bi upotpunio glatkoću i složenost okusa.

Logistički podaci

COPPERHEAD GIN 0,50 L

Pakiranje : 6 boca u kartonu
Paleta:  114 kartona

COPPERHEAD BLACK BATCH 0,50L

Pakiranje : 6 boca u kartonu
Paleta:  114 kartona

COPPERHEAD THE GIBSON EDITION 0,50L

Pakiranje : 6 boca u kartonu
Paleta:  114 kartona

© Obala Grupa d.o.o., 2021.

Unesite svoj datum rođenja / Enter your birth date